Valley of the Obelisks 2.0

Det lugter af at vi snart starter D&D 5th op.

For at vi kan gå i gang med D&D5th så skal I alle sammen lave 3 level 2 charecters. Jeg vil ikke begynde, før I alle har dem klar, og uploaded (se evt Dropbox\The Campaign\D&D 5e\Characters\Rugholm) da han er kommet længst i denne process.

I bruger blot PHB til at lave Jeres chars, komplet med det hele fra kapitlet 1 til 6. Hvis der tilmed ligger et billede, så falder der lidt good stuff af fra min side. Lav eventuelt charateren som om han er level 1, og stig ham derefter til level 2. I får ingen ekstra udstyr af at være level 2 frem for level 1, dette er nemlig blot en formalitet som skal sikre at alle 3 chars ikke dør, i første initiativ runde.

Når I danner Jer et billede af Jeres chars personlighed og bagrund, så husk at vi spiller med Training for Levels. Hvis ikke Jeres char har en mentor, så er det meget svært at level up for Jer. I dokumentet affiliation (som er work in progress) findes der beskrivelser af power groups, og disse er som beskrevet, den letteste og mest åbentlyse måde at have en mentor på. Faktisk er der mange down time activities som bliver meget lettere hvis man vælger at have rigtig affiliation med en gruppe.

Dalens religiøse omdrejningspunkt tager udgangpunkt i de guder som kommer fra Dragonlance setting.

I bestemmer selv hvor i kommer fra i Mulitverset, I skal dog have en grund til at ville kæmpe for Valley of the Obelisks (hvor I også kan komme fra).

Vi starter spillet med det store slag om Valley of the Obelisks, hvor Jeres tidligere chars også vil indgå som NPCer. Jeres nuværende chars er en det af en Company som hedder BAD, bestående af 30 eventyrere ledet af Alorin Noname. Jeres mission ligger dybt inde bag fjendens linjer, hvor I skal forsøge at forstyrre en ukendt artefakt, benævnt som “The Focal”. Denne skulle være en af hjørnestene i fastholdelsen af The Planar Rift, som gør Demonerne i stand til at angribe dalen. Flere af Jer har på fornemmelsen at i blot er Expendables, og at Jeres missions intention er at distrahere Muh-Tahn Laa. Jeres Company er dog nået meget længere end nogen havde forventet, og I befinder Jer tæt på indgangen til det sted på bjerget, hvor “The Focal” skulle befinde sig.

GAME ON

19/02-15: Alle chars har nok XP til at stige til level 3. Alt hvad de behøver, er nogen som kan træne dem.

Leave a Reply