Valley of the Obelisks 3.0

I starter på level 3, med standard udstyr som level 1

Alle skal have det samme mål: The Resistance.

Alle skal være en del af den samme organisation. Det kan være noget så overskrifts agtigt som the army of Jewelford, eller noget så indsnævret som The Holy Order of Paladine.

Alle skal kende hinanden og have personligt forhold, og samme mål.

Charecter creation er en hold opgave denne gang, I skal skabe en enhed i Jeres charecter creation.

Fordel Jeres skills, styrker og svagheder, så man for fornemmelsen af at I er et Platoon, eller en special enhed.

Jeres char har levet de sidste mange år i Jewelford, og har et personligt forhold til byen.

Jeg vil som DM ikke tillade afvigelser fra ovenstående.

Zyx, Dealia, Kayleen og Fhulgar skal levels op til level 15. Deres ting er taget ud af huset, og skal på deres skemaer, måske ud over Zyx som ejer huset. Husk at slette de ting fra huset som I fjerner. I må alle frit vælge en magisk ting, eneste regel er at tingen ikke må være Legendary eller Artefact. For yderligere information, læs om Jewelford her: Valley of the Oberlisks players guide

Zyx er nu Guildmaster of The Wizards of High Sorcery. Scrivners guild findes ikke mere.

Dealia er nu High Clerist of Mishacal.

Kayleen er stadig kun Austere Devotee men har skiftet race via reencarnate, sikkert mere end 1 gang. Hun underholder stadig med at gøre sindsyge ting, for at bevise hun sagtens kan overleve det: https://www.youtube.com/watch?v=N1gMWpUuQ7c

Fhulgar har ikke været så heldig. Ixion er forsvundet, og formodet død. Fhulgar er alkoholiker,  og har mistet alle de Paladine evner, som er relateret til Divine power.  Hans level 15 er en ny klasse.

Giv mig besked når I har opdateret de gamle chars, for jeg skal måske lige rette en lille smugle i udstyret bagefter. I kommer sandsynligvis til at spille Jeres gamle chars, en lille smugle af og til i vores nye spil.

Det kan være sjovt og informations givende at kigge tilbage på denne post: http://morielle.einherje.dk/2015/01/24/dd-5th/

9 thoughts on “Valley of the Obelisks 3.0

 1. Dan says:

  Kayleen blev blot efterladt af partiet, i den tro hun var farlig ? left for dead.
  Hun forsøgte faktisk at tage kontakt til en af Jer, men denne char misforstod eller sådan noget, og næste morgen teleporterede over i den anden ende af verden hehe.
  Jeg har rettet lidt i klassen, og du kommer kun til at spille hende en smugle

 2. Rugholm says:

  Jeg har added en beskrivelse af det nye personale til vores Alehouse plus en kopi af regler omkring running a buisness fra DMG. (pending gm approval). De to elver, ser jeg som to af Triel’s venner fra det elviske kvarter som hun og Maya bor i. Hun har ansat dem som barmaids, som en vennetjeneste (helping the struggling city elfs 😛 ) Hvis dette ikke er noget vi skal roleplay ingame.

 3. Dan says:

  Ka-Doh-RAAH experiance reward: i må vælge 1 evne som den i spillede kunne kaste. I kan bruge evnen sammen med Jeres 2 psi points, som I allerede har. Evnen skal have en Psi Point cost
  Skriv her inde hvad I vælger.
  Ud over det ved I naturligvis også hvor man finder multiversets fedeste arena 🙂

 4. Dan says:

  The Risistance kunne egentligt godt tænke sig at sende nogen ud for at udføre nogle af de quests I har samlet ind, og meldt til dem.
  Kunne det være en sjov ide, at Jeres backup chars, blev sendt ud på en mission af og til, så vi har en slags parallelt spil?

 5. Dan says:

  Naturligvis
  Hvad syntes I andre?

 6. Mikkel says:

  jeg er game:D

 7. Mathias says:

  Det lyder fedt nok 🙂

 8. Dan says:

  Så en runde eller efter I alle i kroen reincarnater (hvilket tager nogle minutter), og I alle pludselig er venner, stormer de lokale Chicane lads mm. ind i kroen og angriber. De må have hørt Jer tale, eller noget.
  I kan ikke angribe forces of law, og i kan ikke angribe Chicane lads.
  I vælger at loote det vigtigste fra Jeres gamle kroppe, i kampens forvirring og tage benene på nakken, gennem vinduet på 1 sal. Kashark laver sig om til en sølv drage.
  I høre Dennis nævne at nogen måske burde tage sig at tropperne på perimeter muren, og vælger at dette er Jeres mål.

Leave a Reply