5 thoughts on “New Mystara

 1. Dan says:

  Meget hårdt såret og udmattet, kæmpede vores helte sig til en nærtliggende by ved navn Sisak. Liam havde fundet et kort i Goblinlejerens ruin, som viste denne by og andre, som var mål for Goblinernes angreb.
  Efter en hel dag og en halv nat, havde vores helte kæmpet sig de 9 mil til Sisak, som lå sydsydvest for Goblinlejeren, midt på dan vestlige Kongevej. Vagten ved byens indgang så straks de store mængder indtørret blod, og dybe banesår som vores helte bar. At de overhovedet kunne rejse denne tur, var alene et bevis på ekstrem viljestyrke.
  Vagten kom dem til undsætning, og snart befandt vores helte sig i et Ixion tempel. Kun ved hjælp af store mængder healende magi, ville de kunne overleve disse strabadser uden varige men, og selv med dette til rådighed ville det tage dem mindst en uge at komme på benene igen.

 2. Mikkel says:

  og den store mængde healende magi kom ikke fra de magtesløse ixion præster da deres diety ikke velsigner dem pt xD så heltende måtte selv benytte deres egen magi på dage hvor de var i stand til det -.-‘ xD

 3. Rugholm says:

  Til Dan. Du har nu adgang til alle monster fra MM/volo/motenkanien i compendium. Bare søg og drag så er der token og stats osv.

  Til spillerne. I har nu også adgang til xanathar.

 4. Dan says:

  Det er super lækkert Rene 🙂

Leave a Reply